Maatwerk schuttingen
Prettig en eerlijk advies
Top prijs- kwaliteit verhouding
Uitgebreide Service
Altijd bereikbaar

Over ons

Al 21 jaar levert Bjorn Kuiper samen met zijn team op maat gemaakte schuttingen, poorten en bergingen door heel Nederland en België. Het proces wordt altijd gestart met een vrijblijvend gesprek, waarop vervolgens een planning en begroting wordt gemaakt. Daardoor weet u wat u kunt verwachten en weten wij precies waarmee we u van dienst kunnen zijn. Na akkoord plaatsen wij uw schutting vakkundig en snel!

Aanbod van Bouwsystemen

De keuze voor de juiste schutting is vaak een langdurig proces met veel twijfels. Een breed aanbod maakt deze keuze niet makkelijker, maar wij helpen u graag met vinden van de juiste tuinafscheiding. U kunt bij ons terecht voor de volgende schuttingen:

Al deze schuttingen worden op maat gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarnaast leveren we bergingen en poorten in een stalen frame van 90 cm tot 150 cm.

Eigen ontwerp

Mocht u een eigen ontwerp of een idee hebben voor een tuinscherm dat nog in de kinderschoenen staat, dan kunt u dit gerust opsturen en wij proberen het voor u uit te werken en te realiseren. Ongeacht het soort bouwwerk, het materiaal en de omvang, zijn we onze klanten al meer dan 20 jaar graag tot dienst!

Werkgebieden

Bjorn Kuiper is werkzaam door het hele land. Zelf zijn wij gevestigd in Helmond (Brabant) en dus ook zéér snel ter plaatse op locaties in Limburg zoals Weert, Venlo en Venray.

Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen