Maatwerk schuttingen
Prettig en eerlijk advies
Top prijs- kwaliteit verhouding
Uitgebreide Service
Altijd bereikbaar

Schutting inclusief laten plaatsen

De mogelijkheden voor een schutting zijn de laatste jaren flink uitgebreid waardoor u niet meer verplicht bent om een heg of houten schutting tussen de tuin van u en uw buren te plaatsen. Tegenwoordig heeft u de keuze uit tientallen soorten schuttingen en u vindt ze allemaal bij Bjorn Kuiper Bouwsystemen.

Aanbod schuttingen

Welke schuttingen biedt Bjorn Kuiper Bouwsystemen aan?

Bovenstaande schuttingen voeren we uit in elke gewenste maat en ontwerp, maar mocht u zelf een ontwerp hebben bedacht, dan realiseren we dit graag voor u.

Stelt u zich eens voor …

Veel mensen willen de stijl van hun huis ook terug zien in tuin en u waarschijnlijk ook. Het is daarom belangrijk dat u goed nadenkt over welk tuinscherm het beste bij uw huis past. We begrijpen dat de vele mogelijkheden het er niet makkelijker op maken en ondersteunen u dan ook graag in dit denkproces. Voor een beter beeld van bepaalde schuttingen kunt u eens een kijkje nemen in ons portfolio. Daar vindt u verschillende foto's van de schuttingen die we hebben geplaatst. Dit helpt u wellicht om schuttingen beter te visualiseren en een schutting in uw eigen tuin voor te stellen.

Onderhoud en garantie

Wanneer u een keuze maakt voor een schutting, is het belangrijk dat u rekening houdt met het feit dat verschillende schuttingen, verschillend onderhoud met zich meenemen. Aluminium schuttingen zijn vrijwel onderhoudsvrij, maar houten schuttingen zijn vaak vatbaar voor houtrot en zult u moeten onderhouden. Bjorn Kuiper Bouwsystemen werkt met betonnen palen waardoor de tuinafscheiding een sterk fundament heeft en de kans op houtrot minder groot is. Dit zorgt ervoor dat de schuttingen een aanzienlijk langere levensduur hebben. Bij Bjorn Kuiper Bouwsystemen krijgt u tien jaar garantie op een geleverde schutting. Mocht uw schutting onverhoopt toch eerder problemen met zich meenemen, dan repareren wij hem geheel kosteloos voor u. Er zijn ook mogelijkheden met de betonpalen.

Bekijk rustig ons portfolio en overweeg de verschillende mogelijkheden, want schuttingen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt, zeker wanneer u zich realiseert dat een tuinafscheiding waarschijnlijk tientallen jaren blijft staan. Voor advies, prijzen of vragen kunt u gerust contact met ons opnemen en wij helpen u naar de realisatie.

Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen