Maatwerk schuttingen
Prettig en eerlijk advies
Top prijs- kwaliteit verhouding
Uitgebreide Service
Altijd bereikbaar

Schuttingen voor nieuwbouw projecten

Bjorn Kuiper Bouw Systemen is dé partner wanneer het aankomt op grote schuttingprojecten zoals nieuwbouw projecten. Een nieuwbouw wijk krijgt een extra mooie en uniforme uitstraling wanneer de huizen door gelijksoortige schuttingen worden gescheiden. Doordat Bjorn Kuiper in gesprek gaat met u als aannemer, kunt u zelf uw wensen kenbaar maken. Verder handelen wij als schuttingbouwer alles af: van vervaardiging tot plaatsing. Kortom: wilt u schuttingen laten plaatsen in een nieuwbouwproject of andersoortig zakelijk project? Schakel Bjorn Kuiper Bouwsystemen in!

Neem contact op met Bjorn Kuiper Bouwsystemen

Kwalitatieve schuttingen voor grote projecten

Bjorn Kuiper Bouwsystemen staat bekend om zijn persoonlijke service en landelijke dienstverlening. We plaatsen dus schuttingen voor nieuwbouwprojecten in heel Nederland. Geen énkel project is ons te groot. Een goed voorbeeld van een recent project dat wij hebben opgeleverd, is ongeveer 700 meter schutting in Rosmalen. Een impressie van deze schuttingen kunt u bekijken op deze pagina.

Bekijk: 700 meter schutting geplaatst in nieuwbouwwijk Rosmalen

Diverse soorten schuttingen

Bjorn Kuiper Bouwsystemen kan de schuttingen qua design aanpassen op uw wensen en het beeld dat u voor de nieuwbouwwijk in gedachten heeft. Zo beschikt Bjorn Kuiper Bouwsystemen over diverse designs, waaronder betonschuttingen, houten schuttingen, bankirai schuttingen en hout-beton schuttingen. Uiteraard kan er ook een maatwerk design worden gemaakt. Deze keuze is geheel aan u.

Bjorn Kuiper als vaste schuttingpartner

Het is mogelijk om een zakelijk partnerschap met Bjorn Kuiper Bouwsystemen aan te gaan. Zo staan wij op elk moment voor u klaar wanneer er ergens een nieuwbouwproject of andersoortig zakelijk project voorzien dient te worden van omheining. Tevens wordt een samenwerking extra interessant voor u wanneer er aantrekkelijke prijsafspraken worden gemaakt.

Indien u interesse heeft in een langdurige samenwerking op het gebied van nieuwbouwprojecten of andere grote zakelijke projecten, dan kunt u contact opnemen.

Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen