Maatwerk schuttingen
Prettig en eerlijk advies
Top prijs- kwaliteit verhouding
Uitgebreide Service
Altijd bereikbaar

Ons werk

Bekijk hier ons complete facebook album

In de 21 jaar dat Bjorn Kuiper Bouwsystemen actief is, zijn er al honderden schuttingen geplaatst. Alle schuttingen zijn geplaatst met authentiek vakmanschap en ondanks de nieuwe technologie blijven we dit vakmanschap op onze eigen vertrouwde wijze uitvoeren. In ons portfolio vindt u een heleboel foto's waarop u kunt zien welke schuttingen we al opgeleverd hebben.

Hieronder ziet u een selectie uit ons portfolio, u kunt op de afbeeldingen klikken om meer over het project te lezen en ook meer foto's te bekijken.

Klik hieronder op een van de foto's om meer van ons werk te zien

Luxe houten betonschutting Meer over deze schuttingen
X Luxe houten betonschutting Schutting luxe hout beton
Projectomschrijving

Een luxe betonschutting van hout is een schutting die gemaakt is van stevige betonplaten. Hierbovenop staat de schitterende schutting. Schuttingdelen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, ook maatwerk is mogelijk. Hier ziet u voorbeelden van een van onze projecten.

Foto van .
Houten schutting Meer over deze schuttingen
X Houten schutting Op maat gemaakte houten schuttingen
Projectomschrijving

Houten schuttingen zijn de meest voorkomende schuttingen in Nederland. We hebben dan ook al veel houten schuttingen bij tevreden klanten mogen plaatsen. Hier vindt u foto's van houten schuttingen die Bjorn Kuiper Bouwsystemen reeds heeft geplaatst.

Foto van .
Betongaas schutting Meer over deze schuttingen
X Betongaas schutting Houten schutting met betongaas detail
Projectomschrijving

Uw oog kan om verschillende redenen op een betongaas schutting zijn gevallen. Schuttingen met betongaas hebben namelijk een opengewerkt deel in de houten schutting waardoor er een ruimtelijk gevoel ontstaat én het geeft ruimte om wat groen te laten groeien. Hier ziet u enkele voorbeelden van een houten schutting met betongaas waaronder een nieuwbouwproject.

 

Foto van .
Beton schutting Meer over deze schuttingen
X Beton schutting Stijlvolle beton schuttingen
Projectomschrijving

Beton schuttingen zijn een uitstekend alternatief voor een gemetselde muur. Ze hebben een strak design en zijn onderhoudsloos. Bij Bjorn Kuiper Bouwsystemen kunt u uw eigen beton schutting samenstellen dankzij de verschillende motieven. Zie hier enkele foto's van projecten waarbij beton schuttingen met motieven zijn geplaatst.

Foto van .
Speciale schuttingen Meer over deze schuttingen
X Speciale schuttingen Unieke kwaliteit schuttingen
Projectomschrijving

Bjorn Kuiper Bouwsystemen is gespecialiseerd in op maat gemaakte schuttingen en is dan ook in staat om werkelijk elk design te verwezenlijken. Hier vindt u foto's van op maat gemaakte schuttingen met een uniek design!

Foto van .
Aluminium schutting Meer over deze schuttingen
X Aluminium schutting Aluminium schuttingen met een strak design
Projectomschrijving

Aluminium schuttingen hebben als voordeel dat ze onderhoudsloos zijn en een erg strak design hebben. Hier vindt u enkele foto's van aluminium schuttingen die we onlangs hebben geplaatst.

Foto van .
Nieuwbouwproject Rosmalen Meer over deze schuttingen
X Nieuwbouwproject Rosmalen Nieuwbouwwijk in Rosmalen voorzien van bijna 700 meter schutting
Projectomschrijving

Bijna 700 meter schutting, inclusief 24 poorten in stalenframe. 21 planks grenen schermen met afdeklat. De betonnen palen zijn uitgevoerd met diamantkop in de kleur antraciet.

Foto van .
Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen