Maatwerk schuttingen
Prettig en eerlijk advies
Top prijs- kwaliteit verhouding
Uitgebreide Service
Altijd bereikbaar

Design schutting

Wanneer u een luxe tuin met zwembad heeft of een strak vormgegeven huis, hoort daar een design schutting bij. Iedereen weet namelijk dat het 't mooist is als uw tuin in de stijl van uw woning doorloopt. Een schutting is voornamelijk verantwoordelijk voor de de sfeer die uw tuin uitstraalt. Het is daarom belangrijk dat u voor een passende schutting kiest en bij een design huis is dat een design schutting.

Design schutting: aluminium en grind

Vaak is een design schutting gemaakt van speciaal bewerkt aluminium en is verkrijgbaar in talloze verschillende motieven. Ook bij Bjorn Kuiper Bouwsystemen heeft u ruim de keuze uit aluminium schuttingen die op maat worden gemaakt, zodat u precies de design schutting krijgt die bij uw huis en tuin past. Hiermee wordt uw schutting gegarandeerd de blikvanger van de buurt en dat voor de beste prijs.

Voordelige design schutting

Dacht u bij design meteen aan duur? Dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. Bij Bjorn Kuiper Bouwsystemen kopen we groot in en plaatsen we veel schuttingen in een kort tijdsbestek. Daardoor betaalt u bij ons nooit te veel! Met een design schutting behoort uw tuin tot de mooiste van de buurt dankzij de strakke lijnen en het moderne design en dat voor een voordelige prijs. Neem gerust contact met ons op voor de exacte prijzen.

Klik op de afbeelding om meer foto’s van onze projecten te bekijken.

Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen