Maatwerk schuttingen
Prettig en eerlijk advies
Top prijs- kwaliteit verhouding
Uitgebreide Service
Altijd bereikbaar

Rotsmotief

Wanneer u de keuze voor een beton schutting heeft gemaakt, staat u daarna misschien nog wel een belangrijkere keuze te wachten: de keuze voor een motief. Beton schuttingen zijn namelijk leverbaar in veel verschillende motieven waardoor u uw eigen unieke beton schutting kunt samenstellen.

Nette uitstraling

Een van die motieven is het rotsmotief. Het rotsmotief geeft een robuuste, maar nette uitstraling aan uw schutting. We kunnen het rotsmotief verwezenlijken op een totale beton schutting, maar ook op een luxe schutting waarbij beton en hout gecombineerd worden. Betonschermen met rotsmotief zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, crème en antraciet. Om een beter beeld te krijgen van hoe het rotsmotief er over een hele schutting eruit ziet, kunt u eens een kijkje nemen bij de foto's waar u verschillende beton schuttingen met rotsmotief vindt.

Coating

Schuttingen met het rotsmotief zijn voorzien van een speciale coating die de tuinschermen beschermt. Deze coating is kleurvast, zorgt ervoor dat de schutting minder vocht opneemt en werkt effectief tegen algen en schimmels. Met dat alles verlengt de coating de levensduur van de schutting aanzienlijk.

                  
 

Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen