Maatwerk schuttingen
Prettig en eerlijk advies
Top prijs- kwaliteit verhouding
Uitgebreide Service
Altijd bereikbaar

Rhein motief

Een combinatie van klassiek en modern komt steeds vaker terug in het huiselijk interieur en nu ook in de wereld van de schuttingen. Het Rhein motief is zo'n voorbeeld van een mix tussen klassiek en modern. Bij een beton schutting met Rhein motief wordt een strakke betonplaat afgewisseld met stroken van het nostalgie motief. Dit geeft een speels effect en tegelijkertijd een schutting met een unieke uitstraling.

Unieke beton schutting

Een beton schutting met Rhein motief is te verkrijgen in verschillende kleuren, waaronder antraciet, crème en witgrijs. Daarbij heeft u ook de keuze uit enkelzijdig of dubbelzijdig motief en wel of geen sierafwerking met afdekkappen en mutsjes. Met al deze keuzes bent u verzekerd van een schutting die niemand anders heeft!

Wilt u een schutting met Rhein motief?

Over de mogelijkheden van een op maat gemaakte schutting met Rhein motief kunt u gerust contact met ons opnemen en we nemen samen de mogelijkheden door. We nemen al uw wensen eisen mee in het ontwerp en hopen u te mogen voorzien van een beton schutting met uniek Rhein motief.

Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen