Maatwerk schuttingen
Prettig en eerlijk advies
Top prijs- kwaliteit verhouding
Uitgebreide Service
Altijd bereikbaar

Prijs aluminium schutting

Met een aluminium schutting bent u verzekerd van een goede tuinafscheiding. Aluminium is bestand tegen allerlei (extreme) weersomstandigheden. Aluminium schuttingen zijn makkelijk in onderhoud en voegen sfeer toe aan uw tuin. Een aluminium schutting biedt vele voordelen. Een aluminium schutting is tijdloos, duurzaam, 100% recyclebaar en modulair.

Kosten aluminium schutting

Aluminium wordt steeds meer toegepast in tuinen. Aluminium schuttingen zijn stevig, onderhoudsvrij en duurzaam. Aluminium schuttingen zijn duurder in aanschaf dan houten schuttingen. Door de jaren heen kunt u deze kosten terugverdienen. Dit omdat aluminium schuttingen vrijwel onderhoudsvrij zijn. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan naar; ons werk. Op deze pagina vindt u allerlei voorbeelden van aluminium schuttingen.

Offerte aluminium schutting

U kunt online een offerte aanvragen. Op deze manier krijgt u een beeld van de kosten. De schuttingen bij bouw-systemen kunnen van A tot Z zelf samengesteld worden. Als eerste kiest u het motief en kleur. Daarna de details en afwerking van uw schutting en tot slot de poort. U kunt de aluminium schutting geheel naar eigen wens samenstellen. Benieuwd geworden naar de prijzen of hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem contact met ons op of vraag dan geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan.

Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen