Maatwerk schuttingen
Prettig en eerlijk advies
Top prijs- kwaliteit verhouding
Uitgebreide Service
Altijd bereikbaar

Nieuw: Aluminium schuttingen

Nieuw bij Bouw-systemen.com: aluminium schuttingen! Vanaf heden kunt u ook bij ons terecht voor aluminium scheidingswanden. Aluminium schuttingen zijn stevig en duurzaam. Aluminium wordt steeds meer toegepast in tuinen dankzij het onderhoudsvrije design en de lange levensduur. Door de unieke eigenschappen van aluminium is het weerbestendig en heeft u er decennialang geen omkijken meer naar.

Oneindig veel combinaties

Aluminium schuttingen zijn modulair op te bouwen en u kunt dus combinaties maken van verschillende materialen, zoals hout, composiet of zelfs glas. Op die manier is het mogelijk om de schutting helemaal doortrekken in de stijl van uw tuin, waarmee de tuin helemaal af is. Wanneer de aluminium schutting eenmaal staat, biedt hij rust en privacy waardoor u heerlijk kunt genieten in de tuin.

Wilt u elementen van de schutting ergens anders terug laten komen in uw tuin?  Alle onderdelen zijn namelijk los te bestellen en u kunt ze naar wens zelf gebruiken in andere projecten.

Plaatsing aluminium schutting

Het zetten van een aluminium schutting neemt geen grote graafwerkzaamheden met zich mee. Er worden aluminium buizen de grond in geslagen waardoor de schutting vaster staat dan ooit. Bovendien kunnen ze bij verzakking van de grond makkelijk bijgesteld worden om zo de verzakking op te vangen. De schuttingen kunnen snel geleverd worden tegen een scherpe prijs.

Het is wel belangrijk om te weten dat een aluminium schutting door zijn unieke voordelen over het algemeen duurder zal zijn dan een houten of beton schutting. Wij kunnen u eventueel telefonisch voorzien van een richtprijs en indien gewenst kunnen we u ook informeren over eventuele alternatieven. Neem contact met ons op via 06-24 73 55 31.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de kleurvaste, slijtvaste aluminium schuttingen? Voor meer mogelijkheden of informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via 0624735531 of info@bouw-systemen.com.

Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen