Maatwerk schuttingen
Prettig en eerlijk advies
Top prijs- kwaliteit verhouding
Uitgebreide Service
Altijd bereikbaar

Motieven

De trend van beton zet zich door in de schuttingen en u kunt een betonnen schutting op veel verschillende manieren realiseren. Niet alleen zijn er veel opties voor de kleur van een betonschutting, maar ook in het motief heeft u ruime keuze. Op die manier maakt u uw schutting uniek! Bjorn Kuiper Bouwsystemen biedt u de volgende opties aan:

Sierafwerking van betonschuttingen

U kunt uw betonschutting laten afwerken met een betonnen afdekkap en eventueel betonnen mutsjes op betonpalen. De betonnen afdekkappen zijn verkrijgbaar in wit, antraciet en crème en kunnen geplaatst worden op betonschuttingen met enkelzijdige en dubbelzijdige betonplaten. De betonnen mutsjes zijn te verkrijgen in de kleuren grijs, crème en antraciet. Zowel de betonnen afdekkappen als de mutsjes worden op de palen gekit en zullen de schuttingen een mooi afgewerkte uitstraling geven zodat uw schutting helemaal af is. Ook de betonpalen zijn in motieven verkijgbaar.

Motieven in houten schuttingen

Ook houten schuttingen hebben een soort motief, al denkt u hier misschien niet meteen aan. U heeft namelijk de mogelijkheid om de schuttingplanken horizontaal of verticaal te laten monteren. Bij de standaard uitvoering worden de planken horizontaal gemonteerd, maar bij Bjorn Kuiper Bouwsystemen heeft u ook de mogelijk om de schuttingplanken verticaal te monteren. De kwaliteit en afwerking blijft in beide gevallen onveranderd en uitstekend.

         

 

Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen