Maatwerk schuttingen
Prettig en eerlijk advies
Top prijs- kwaliteit verhouding
Uitgebreide Service
Altijd bereikbaar

Luxe schutting

Misschien heeft u een houten schutting in uw tuin staan en bent u op zoek naar iets meer luxe, of misschien heeft u net een nieuw huis en zoekt een bijpassende design schutting. Bij Bjorn Kuiper Bouwsystemen verkopen we niet alleen verschillende soorten houten schuttingen, maar ook schuttingen die pure luxe uitstralen!

Mogelijkheden bij luxe schuttingen

Een luxe schutting is een schutting waarbij de materialen hout en beton zijn gecombineerd. Bij deze luxe hout-betonschutting wordt gebruik gemaakt van solide betonplaten in combinatie met een houten schuttingdeel. De betonnen delen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen die u kunt vinden onder het kopje 'motieven'. De luxe hout-betonschutting heeft twee betonplaten met het motief dat u zelf uitgekozen heeft. Hier bovenop komt een betonnen afdekkap en vervolgens het houten scherm. U kunt ervoor kiezen om deze luxe schutting uit te laten voeren in enkel of dubbel motief.

Motieven en offerte

Het grootste verschil tussen een luxe schutting en een standaard hout-betonschutting is het motief op de betonplaten. Bij een standaard hout-betonschutting ontbreekt dit motief en heeft daarmee een minder exclusieve uitstraling. Bij Bjorn Kuiper Bouwsystemen plaatsen we de op maat gemaakte luxe schuttingen voor een minder luxe prijs, zodat iedereen kan profiteren van onze luxe schuttingen. Een offerte aanvragen voor een luxe schutting is een fluitje van een cent. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, vult u ons offerte formulier helemaal in en wij sturen u binnen drie dagen een kostenoverzicht toe.

Klik op de afbeelding om meer foto’s van onze projecten te bekijken.

Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen