Maatwerk schuttingen
Prettig en eerlijk advies
Top prijs- kwaliteit verhouding
Uitgebreide Service
Altijd bereikbaar

Houten schutting

Houten schuttingen zijn de schuttingen die we het vaakst terug zien in de Nederlandse tuinen. De huizen worden hier steeds dichter op elkaar gebouwd en we willen niet op de schoot van onze buren zitten wanneer we buiten aan het genieten zijn. We zijn dus min of meer wel genoodzaakt om een tuinafscheiding te plaatsen. Een heg is een optie, maar het duurt enige tijd voor die voor privacy zorgt. Een houten schutting is een goedkope en gemakkelijke oplossing voor de privacy die u zoekt.

Soorten houten schuttingen

Bij Bjorn Kuiper Bouwsystemen heeft u de keuze uit verschillende soorten hout voor uw schutting:

  • Grenen
  • Vuren
  • Bangkirai

Voor welke houtsoort u ook kiest, we leveren naar wens een bijpassende poort.

Daarnaast is het mogelijk om een houten schutten te combineren met andere materialen zoals beton. Dit kunt u doen om schoonheidsredenen, maar ook om praktische redenen. Beton voorkomt namelijk dat er houtrot in uw tuinschutting komt en daarmee heeft uw houten schutting een langere levensduur. Bekijk gerust onze foto's eens om een te kijken hoe de verschillende houten schuttingen eruit zien wanneer ze eenmaal staan.

Wat houten schuttingen bieden

Alle houten schuttingen zijn decoratief een zeer functioneel. Ze bieden privacy en u kunt dankzij de schutting heerlijk uit de wind zitten. Over het algemeen zijn alle houten schuttingen bestand tegen vrijwel elk weer en u hoeft zich dus geen zorgen te maken of ze de strenge winter wel overleven. De houten schuttingen bij Bjorn Kuiper Bouwsystemen worden op maat gemaakt van kwaliteitshout en worden voordelig geplaatst. Wilt u meer weten over de prijzen van houten schuttingen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons.

Klik op de afbeelding om meer foto’s van onze projecten te bekijken.

Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen