Maatwerk schuttingen
Prettig en eerlijk advies
Top prijs- kwaliteit verhouding
Uitgebreide Service
Altijd bereikbaar

Graniet motief

Regelmatig zien we graniet terugkomen in interieurs of sierbestrating dankzij de stijlvolle uitstraling. Aanrechtbladen worden bij uitstek vaak van graniet gemaakt omdat het de keuken zo'n luxe aanzien geeft. Ook schuttingen kunnen worden voorzien van de stijlvolle en luxe uitstraling van graniet. Wilt u een schutting met granieten uitstraling? Kies dan voor een beton schutting met graniet motief.

Graniet motief: wit en antraciet

Wanneer u kiest voor een beton schutting, heeft u vervolgens ook nog de vrije keuze in een motief. Eén daarvan is het graniet motief. Uw op maat gemaakte beton schutting wordt dan voorzien van een graniet motief waardoor de schutting niet te onderscheiden zal zijn van een granieten muur. U kunt hierbij kiezen uit de kleuren wit en antraciet en voor een enkelzijdig of dubbelzijdig motief. Bij een enkelzijdig motief wordt slechts één zijde voorzien van het graniet motief en bij een dubbelzijdig motief worden beide zijden voorzien van het graniet motief.

Schuttingen met graniet motief

Bekijk gerust eens ons portfolio voor de schuttingen met graniet motief die Bjorn Kuiper Bouwsystemen reeds geplaatst heeft. Voor meer informatie over beton schuttingen met graniet motief kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier en we beantwoorden u vraag zo snel mogelijk!

Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen