Maatwerk schuttingen
Prettig en eerlijk advies
Top prijs- kwaliteit verhouding
Uitgebreide Service
Altijd bereikbaar

Schutting zonder motief

Al zijn er nog zoveel soorten motieven en mogelijkheden bij het kiezen van een beton schutting, de mogelijkheid tot een beton schutting zonder motief blijft natuurlijk ook gewoon bestaan. Met een schutting zonder motief creëert u een rustig en strak design waardoor u optimaal kunt genieten in uw tuin.

Mogelijkheden voor een schutting zonder motief

Wanneer u kiest voor een op maat gemaakte schutting zonder motief, wil dat niet zeggen dat u hélemaal geen motief in uw beton schutting krijgt. Vanwege praktische redenen is het onmogelijk om een heel tuinscherm van bijna 2 vierkante meter te plaatsen tussen de schuttingpalen. Bij een beton schutting zonder motief ontvangt u de schutting in de meeste gevallen in zes betondelen die horizontaal op elkaar gemonteerd worden. Bjorn Kuiper Bouwsystemen levert beton schuttingen zonder motief in de kleuren wit en antraciet en deze kunnen eventueel afgewerkt worden met bijpassende afdekkappen of mutsjes.

Meer informatie?

Voor meer informatie over een op maat gemaakte beton schutting zonder motief, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. Bij Bjorn Kuiper Bouwsystemen staan we u graag te woord en helpen we u graag op weg naar een geslaagd eindresultaat!

Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen