Maatwerk schuttingen
Prettig en eerlijk advies
Top prijs- kwaliteit verhouding
Uitgebreide Service
Altijd bereikbaar

Schuttingen en tuinafscheidingen

Er zijn tal van situaties, waarin u behoefte krijgt aan privacy in uw tuin. Een schutting is een permanente, onderhoudsvriendelijke en zeer veelzijdige oplossing! Bjorn Kuiper Bouwsystemen is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in schuttingen en tuinafscheidingen, ook in de regio Eindhoven!. U ontvangt er een persoonlijke service die pas tevreden is als u dat bent. Bjorn Kuiper Bouwsystemen beschikt over een groot scala aan soorten en modellen, zodat u zeker weet dat u bij ons terecht kunt voor de schutting van uw wens

Soorten schuttingen

Bij Kuiper Bouwsystemen kunt u kiezen uit een breed scala materialen en modellen. Zo zit er altijd een schutting tussen die past bij de stijl van uw tuin. Of u nu op zoek bent naar een moderne, klassieke of design schutting, het is allemaal mogelijk.
De schuttingen worden geproduceerd in verschillende materialen, namelijk:

  • Beton
  • Hout
  • Aluminium
  • Bankirai

Betonschutting plaatsen in Eindhoven

De betonschutting is toepasbaar in talloze situaties, van het landelijke tot stedelijke tuinen. Betonnen schuttingen kunnen voorzien worden van een structuur waardoor de illusie gewekt wordt dat de schutting gemetseld is. Wilt u een betonschutting plaatsen in Eindhoven? Dan bent u aan het juiste adres! Bjorn Kuiper Bouwsystemen biedt u een persoonlijke eerlijke service. Ben u opzoek naar doe mogelijkheden om een betonschutting te plaatsen in Eindhoven? Maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak, waarin we de situatie bekijken en u de mogelijkheden zullen presenteren.

Profiteer van Bjorn Kuiper Bouwsystemen

Bjorn Kuiper Bouwsystemen houdt al meer dan 20 jaar een goede naam in stand, we vinden het erg belangrijk om goed te luisteren naar uw behoeften en een op maat gemaakte schutting te plaatsen. Omdat we groot inkopen kunnen we te allen tijde een uitstekende prijs kwaliteit verhouding hanteren. Om te verzekeren dat u lang plezier heeft van uw schutting, bieden we u een garantie van maar liefst 10 jaar!

Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen