Maatwerk schuttingen
Prettig en eerlijk advies
Top prijs- kwaliteit verhouding
Uitgebreide Service
Altijd bereikbaar

Beton schutting

Beton is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het interieur. Tien jaar geleden zou u het zich niet voor hebben kunnen stellen dat we nu een betonnen vloer in de woonkamer leggen. Zo gaat dat met trends en schuttingen zijn net zo gevoelig voor trends als het interieur. We zien dus ook steeds vaker dat mensen kiezen voor betonschuttingen. En dat heeft voordelen ...

Voordelen van een beton schutting

Een betonschutting is namelijk een uitstekend alternatief voor een gewone gemetselde muur. U hoeft voor een betonschutting geen fundering aan te leggen, maar krijgt wel hetzelfde resultaat. Bovendien is een betonschutting ook nog eens goedkoper dan een gemetselde muur en u kunt zelf het motief van de schutting bepalen. Meer daarover leest u onder 'motieven'. Wanneer u de betonschutting toch als een gemetselde muur wilt laten lijken, kunt u voor het bijpassende motief kiezen, maar u kunt er ook voor kiezen om de betonschutting glad te laten waardoor een modern design ontstaat.

Onderhoudsvrije betonschutting

Maar misschien wel het belangrijkste voordeel van een betonschutting is dat deze volledig onderhoudsvrij is. Geen houtrot, geen beits, geen vuiligheid. U kunt jarenlang optimaal genieten van uw betonschutting zonder dat u er werk mee heeft. Beton in combinatie met hout is combinatie die vaak gekozen wordt en bij Bjorn Kuiper Bouwsystemen kunnen we ook deze combinatie op maat voor u realiseren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van betonschuttingen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier, de mail of telefonisch.

Klik op de afbeelding om meer foto’s van onze projecten te bekijken.

Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen