Maatwerk schuttingen
Prettig en eerlijk advies
Top prijs- kwaliteit verhouding
Uitgebreide Service
Altijd bereikbaar

Bergingen

Wanneer u aan een berging denkt, kunt u verschillende ideeën in u hoofd hebben. Een houten schuur, een blokhut of een tuinhuisje. Maar het idee erachter is hetzelfde: een houten schuurtje. De een alleen wat groter dan de ander en de een heeft wel een raampje en de ander niet. Wat u ook precies in gedachten heeft voor een berging, blokhut of tuinhuisje, bij Bjorn Kuiper Bouwsystemen ontwerpen we op maat en plaatsen we het graag voor u.

Multifunctionele berging

Een houten berging kan verschillende doeleinden hebben en is daarmee dus multifunctioneel. Een berging kan dienen om fietsen of gereedschap in op te slaan, als atelier of misschien om er een sauna in te maken. U heeft de houten berging in ieder geval nodig voor de ruimte die u waarschijnlijk binnen in huis niet heeft. Bij Bjorn Kuiper Bouwsystemen plaatsen we met grote regelmaat houten bergingen die vervolgens gebruikt worden als tuinhuis blokhut, houten schuur of loods. We kunnen bergingen van standaardformaat leveren, maar ook in elk ander gewenst ontwerp. Met of zonder raam, plat of schuin dak, kapschuur of dichte schuur. We helpen u graag om een nieuwe opslagruimte te creëren.

Houten berging plaatsen

Bij Bjorn Kuiper Bouwsystemen beginnen we het proces door u een ontwerp voor te leggen, u keurt het al dan niet goed en vervolgens komen wij de op maat gemaakte houten berging plaatsen op een tijdstip waarop het u uitkomt. Uw woonplek is niet van belang, we leveren namelijk op plaatsen in heel Nederland en België. Mocht u nog vragen hebben over het plaatsen van bergingen of heeft u graag advies bij het ontwerpen, dan kunt u ons telefonisch of via het contactformulier altijd bereiken.

Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen