Maatwerk schuttingen
Prettig en eerlijk advies
Top prijs- kwaliteit verhouding
Uitgebreide Service
Altijd bereikbaar

Aluminium schutting

Aluminium wordt meer en meer toegepast in tuinen en dat is logisch. Het is namelijk helemaal onderhoudsvrij en heeft een strak design. Voor veel mensen is een aluminium schutting dus een perfecte oplossing voor de privacy die ze zoeken. Bent u ook op zoek naar een op maat gemaakte aluminium schutting? Bjorn Kuiper Bouwsystemen biedt u ruime keuze!

Aluminium schuttingen: stijl en motief naar uw wens

Een stoere, klassieke of moderne schutting, met de aluminium schuttingen van Bjorn Kuiper Bouwsystemen kunt u een schutting laten maken en plaatsen die helemaal naar uw wens is. Aluminium schuttingen zijn er namelijk in veel soorten en met veel verschillende motieven. U kunt zelfs de kleur, maat en het motief kiezen. Bovendien zijn aluminium schuttingen modulair op te bouwen en daarmee eenvoudig te combineren met andere materialen zoals hout, composiet of zelfs glas. Hiermee kunt u de lijn van uw woning helemaal doortrekken tot in uw tuin.

Geen onderhoud en eenvoudige plaatsing

Bjorn Kuiper Bouwsystemen geeft u de schutting van uw dromen en u heeft er wat betreft onderhoud, geen omkijken meer naar. Een aluminium schutting is bestand tegen alle weersoorten en heeft een jarenlange levensduur. Al die jaren geven ze optimale privacy en uw tuin een unieke uitstraling. Zelfs het plaatsen van een aluminium schutting is bijna eenvoudig te noemen. Het neemt namelijk geen grote graafwerkzaamheden met zich mee omdat de schutting wordt geplaatst door middel van aluminium buizen die de grond in worden geslagen. U hoeft uw tuin niet om te gooien en de schutting staat muurvast. Kortom: kwaliteit, geen onderhoud en eenvoudige plaatsing. Een aluminium schutting heeft alleen maar voordelen!

Let wel op: een aluminium schutting is door zijn unieke voordelen duurder dan bijvoorbeeld een gemiddelde houten schutting of betonschutting. Wij voorzien u graag telefonisch van een richtprijs, en kunnen u indien gewenst ook adviseren op het gebied van de voordeligere alternatieven. Neem contact op via 06-24 73 55 31.

Klik op de afbeelding om meer foto’s van onze projecten te bekijken.

Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen