Maatwerk schuttingen
Prettig en eerlijk advies
Top prijs- kwaliteit verhouding
Uitgebreide Service
Altijd bereikbaar

Klantenbeoordelingen

Ons streven is om onze klanten tevreden te stellen met de geleverde service, daarom hechten we veel waarde aan de mening van onze klanten. Daarbij gaat het niet alleen om het uiteindelijke product, de schutting of de berging, maar ook om de klantvriendelijkheid, snelheid en prijs. We zijn benieuwd naar de hele ervaring. Regelmatig laten klanten hun mening en ervaringen achter op de website en dat stellen we erg op prijs. Mocht u ook uw mening achter willen laten, dan kan dat natuurlijk via de website, maar ook via Google+ en Facebook.

Marktplaats

Bjorn Kuiper Bouw-systemen heeft een profiel op Marktplaats. Hier kunt u veel van onze foto's en projecten zien. Op Marktplaats is het echter ook mogelijk om een beoordeling achter te laten, en velen hebben dat al gedaan. Wilt u weten wat onze referenties van ons vinden? Bekijk dan vooral even onze Marktplaats pagina!

Google+

Op Google+ vindt u als klant bedrijfsinformatie over Bouwsystemen zoals openingstijden en contactgegevens, maar ook reviews van andere klanten. Wilt u zelf uw ervaring delen of bent u benieuwd naar meningen van andere klanten? Neem dan eens een kijkje op de Google+ en laat uw review achter.

Facebook

Facebook is misschien wel het meest bekende sociale media van nu. Ook Bjorn Kuipers Bouwsystemen heeft een Facebookpagina en u wellicht ook. Via Facebook kunt u eenvoudig uw mening delen over hoe u de service van Bouwsystemen heeft ervaren. Niet alleen Bouwsystemen zelf zal deze beoordeling te zien krijgen, maar ook andere Facebookgebruikers. Bekijk hier onze Facebookpagina.

Klantreacties

Hieronder vindt u verschillende beoordelingen van Bjorn Kuiper bouw systemen

Gemiddeld wordt Bjorn Kuiper Bouw Systemen met een 9.3 uit 10 beoordeeld, gebaseerd op 65 reviews

beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Schutting is vakkundig geplaatst. Prima vakwerk. Is erg mooi. Nette vakmensen. 05-06-2017
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
31 mei hebben wij een luxe schutting (hout-betonnen schutting) laten plaatsen door Bjorn. Ben zelf kritisch als het om klussen in en rond het huis en tuin gaat. Maar eerlijk is eerlijk, de heren hebben geen ruimte overgelaten voor kritiek.
De heren waren ruim op tijd 06:45. Goed ingespeeld op elkaar liep alles als een trein. Op zn Rotterdams "niet lullen maar poetsen". De schutting staat als een huis en ziet er ook eens strak uit. Afm. schutting 21 meter en poort van 1.50 meter breed, om 12:00 keurig afgeleverd.
Steek woorden Vakkundig/ vreindelijk/ klantgericht (denkt in oplossingen niet in kosten) Zeker voor herhaling vatbaar

Groet Randy
02-06-2017
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Je krijgt wat er beloofd is, afspraken worden nagekomen, en er wordt meegedacht, niets dan lof. We zijn erg blij met het resultaat. Bedankt Bjorn ! 19-05-2017
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Born Kuiper bouwsystemen heeft een top product geleverd.
Offerte aan gevraagd en dag erop antwoord en bij elke vraag die ik had dag erop antwoord, TOP! Schutting is ook geheel naar onze wens, prijs is in vergelijking met andere bedrijven ook zeer scherp.
ZEKER AANRADER!!
12-05-2017
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Zeer mooie kwalitatief goede schutting geplaatst, zeer scherp geprijst. 22-04-2017
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Vriendelijk en supersnel 08-04-2017
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Bjorn heeft bij ons in 2015 een schutting geplaatst en wij zijn er nog steeds super blij mee hij werd snel en vakkundig geplaatst en staat als een huis. 09-03-2017
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
/ 01-03-2017
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
/ 08-02-2017
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Bjorn en Collega hebben vandaag 22,50 meter schutting geplaatst. Zij hebben prima werk geleverd. 12-01-2017
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Snel, strak, professioneel tegen een scherpe prijs. Ik raad Bjorn voor iedereen aan. 23-11-2016
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Geen opmerkingen 26-09-2016
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Op 10 augustus heeft Bjorn Kuiper bouwsystemen een schutting geplaatst bij mijn moeder en haar buurvrouw. Alles is keurig verlopen en de schutting werd snel en vakkundig gezet. Het is erg mooi geworden, niets dan lof!! 29-08-2016
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Vandaag een nieuwe schutting bij ons geplaatst door Bjorn Kuiper en collega. Wat een superteam. Vindingrijk, denkt in oplossingen, en supersnel. Binnen 3 uur stond de dele boel keurig netjes. Petje af voor deze harde werkers. Absolute aanrader. Dank jullie wel!! Grtz, Jos en Leo 22-06-2016
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Björn heeft op 12 april bij ons en de buren een prachtige schutting (37 meter) geplaatst. Het contact van offerte tot plaatsen verliep soepel en snel. Hij reageert snel op vragen en komt persoonlijk langs om te meten en alles te bekijken. Ook de plaatsing verliep op rolletjes en alles werd keurig en netjes afgeleverd en afgewerkt. Wij zijn allemaal super tevreden. Björn Kuiper bouwsystemen een echte aanrader!!!!! 23-04-2016
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Geen opmerkingen 03-04-2016
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Vandaag een schutting laten plaatsen en waanzinnig tevreden! Zo mooi dat er een opdracht bij komt! Bedankt mannen! 02-04-2016
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
Vandaag een schutting laten plaatsen door bjorn snel en vakkundig geplaatst. Erg goed en we zijn uiterst te vreden . Een mooi geheel geworden een dikke pluim 29-08-2015
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Super snel en mooie werk geleverd voor een mooie prijs. Bedankt mannen 07-07-2015
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 8 uit 10
Vandaag een schutting laten plaatsen door de mannen van bjorn kuiper bouwsystemen. Mooi werk geleverd en wij kunnen er weer jaren tegen aan. 01-07-2015
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
SUPER...Harstikke blij met mijn mooie beton/hout tuinschermen...wat een keiharde werkers..!!! Ad, Ralph en Pascal super bedankt !!! groetjes, Inge, Amsterdam 09-06-2015
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Jongens zoals afgesproken kwamen om 6.00 aan . Na een bakkie koffie gingen ze aan de slag en het resultaat mocht er wezen. Aan het eind kwamen we een paal te kort en werd meteen gebeld en morgen laatste deel afgemaakt. ( dat is goede sevice ) al met al schutting 25 m staat toppie ... jongens bedankt voor het lachen :) en top vakwerk geleverd. Gr walter 05-06-2015
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Snelle levering, werken keurig 28-05-2015
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Vettt mooi 28-05-2015
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Geen opmerkingen 12-05-2015
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 8 uit 10
Thanks nog voor de mooie schutting, het eindresultaat is erg mooi geworden (Y) 12-05-2015
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
Bij stromende regen een mooie strakke schutting bouwen en de humeur niet verliezen! Petje af! 11-07-2014
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Bij ons 33 meter schutting laten plaatsen door Bjorn kuiper .Offerte aangevraagd via internet. Afspraak gemaakt keurig nagekomen , en er is een fantastische mooie schutting geplaatst door Bjorn en collega's .Een echte aanrader . Bjorn en collega's nogmaals bedankt . gr marco 27-06-2014
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden. Binnen 2 uur hadden wij onze 15 meter lange schutting staan. Ze zijn erg goed op elkaar ingespeeld. Het ziet er erg strak uit. Een aanrader!!!! 22-06-2014
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
Hartstikke bedankt voor de mooie schutting die vandaag door jullie netjes geplaatst is . Zal jullie zeker aanraden aan vrienden en kennissen. Groetjes Michael , sissi en jason 18-06-2014
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Kort geleden hebben wij de schutting laten vernieuwen door het bedrijf van Bjorn. Pascal en Teun zijn volgens afspraak verschenen en binnen enkele uren de nieuwe schutting zeer vaakundig geplaatst. Bij montage is een betonen paal gescheurd. Deze is netjes binnen 3 dagen vervangen. Materiaal qwaliteit is goed en montage perfect. Deze firma is een aanrader. Pascal en Teun bedankt voor jullie mooi werk. 02-06-2014
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
Offerte aangevraagd via internet voor plaatsen 9,5 meter schutting. Na telefonisch overleg over datum, die punctueel is nagekomen, die dag in vlot 2,5 uur een pracht van een schutting geplaatst, door Pascal en Teun. Wij zijn hier erg tevreden over en kunnen iedereen het bedrijf van Bjorn Kuiper aanbevelen. Met vriendelijke groeten, W.Grob 07-05-2014
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
60 meter schutting laten plaatsen is niet iets wat je elke dag doet.Dus op zoek naar een schuttingbouwer. Op 22-4-14 laten plaatsen door B.Kuiper wat een sensatie die dag een schutting van kwalliteit en zo mooi strak een genot om tezien. In een dag geplaatst door een geweldig team.Beste lezers bent uw op zoek naar een schutting dan zoek niet verder en ga in zee met deze firma .Bjorn Pascal en Teun bedankt. 25-04-2014
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Vorige week een nieuwe schutting voor en achter laten plaatsen totaal ruim 60 meter.Zoals afgesproken 07.00 uur stipt op tijd aanwezig zeer snel en vakkundig geplaatst. Bjorn Kuiper is zeker een aanrader! Hij is niet de goedkoopste, maar goedkoop is duurkoop.Alle buren zijn erg te spreken over de kwaliteit!Bjorn en collega's bedankt!! 18-04-2014
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Ja dit zijn vakmensen!!! binnen no- time de schutting geplaatst. strak op de milimeter nauwkeurig. de communcatie loopt perfect een goede juiste offerte en plaatsing komen overeen. veel reacties van de buurt over de kwaliteit van de schurtting en plaatsing. Zelfs sávonds laat na mail verkeer direct telefonish contact en zaken direct besproken. Top bedrijf zeker aan te aanraden een klant relatie zoals het hoort. Prijs kwaliteit verhouding uitmuntend.Bjorn en je collega bedanktFam Groeneveld ( peter) uit Berkel en Rodenrijs. 18-04-2014
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 8 uit 10
mooie beton hout schutting geplaatst door Bjorn en Ralph offerte aangevraagd via de mail. twee weken later stonden ze precies volgens afspraak om 7:00 voor de deur, ze hebben 40 meter schutting geplaatst met een poort van 3.00 meter en een deur van 1.00 meter het staat er allemaal netjes bij. een net en eerlijk bedrijf waar je zeker zaken mee kunt doen.

fam Palmen uit berg en terblijt
16-04-2014
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
Via het internet bij Bjorn Kuiper terechtgekomen. Altijd weer spannend om een niet bekend bedrijf aan te schrijven. Maar dit is zondermeer een risicoloze onderneming. Het bedrijf, Bjorn, zijn medewerker zijn professionals.

Van offerte traject tot aan plaatsen was het contact snel, professioneel en is de opdracht uitermate naar tevredenheid uitgevoerd. De schutting stond met 2 (!) uur, net als een sneer zo recht te pronken in onze tuin.

Uitermate tevreden en zeker een bedrijf om aan te bevelen! Complimenten
19-03-2014
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
Vandaag 18/3 2014 schutting geplaatst bij ons in Hapert 20 meter ik wist niet wat ik kon verwachten maar de medewerkers van Björn Kuiper hebben ook bij ons een uitzonderlijk prima kwaliteit geleverd vriendelijk en professioneel en alles hardstikke goed geplaatst. Thanks. 18-03-2014
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
Offerte en telefonisch contact correct en snel.

Gisteren 3 schuttingen geplaatst + poortdeur. 7.00 uur aanweig 13.30 uur klaar. Wat een vakmensen. Je kunt er een waterpas langs leggen en je ziet geen verschil. Echt een aanrader. Hoop positieve reacties uit de buurt.

Bjorn en Ralph bedank

Bewoners v/d Hoevensstraat Westervoort.
18-03-2014
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
Ook wij zijn zeer tevreden over onze tuinafscheiding geplaatst door Bjorn Kuiper en zijn maatje Ralph. Na telef. overleg en een snelle offerte waren ze bereid om de schutting zeer snel te leveren en te plaatsen i.v.m renovatie in onze straat. Om 7.00 's-morgens aanwezig en om 12.30 was de klus geklaard. Knap werk voor een schutting van +20 meter. Het getuigt van ervaring en vakmanschap. Heel veel positieve reakties gehad van buurtgenoten en passerende mensen. Bjorn en Ralph bedankt, jullie zijn ook nog eens prettig gezelschap, en waar je goed zaken mee kan doen.

Fam. Ampting Duiven Gelderland
14-03-2014
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
Offerte aangevraagd per email. Zowel per email als telefonisch wordt snel gereageerd. De luxe schutting is snel en netjes geplaatst. De mannen zijn hier zeer bedreven in. Je kunt er zelf niet voor"tobben". In geval van onvoorziene omstandigheden denken ze mee over een goed alternatief/oplossing en voeren het gelijk netjes uit. Echt fijne mensen om zaken mee te doen. Een aanrader!! 14-03-2014
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Ook wij zijn zeer tevreden over de diensten van Bjorn Kuiper. De buren hadden een schutting besteld bij alex systeembouw omdat 10 euro per meter goedkoper was. WAT EEN BRAS. Reageerd niet op mails of telefoontjes. We hebben de schutting zelf verwijderd en bij alex op de oprit gegooit, grote schande als je zo met je klanten om gaat. Bjorn moest lachen toen hij dit verhaal hoorde en vertelde ons dat als hem schutting niet waterpas geplaatst werd wij niet hoefde te betalen! We hebben de schutting met een waterpas nagelopen maar helaas voor ons.....we moesten netjes betalen! De schutting staat kaarsrecht, wat een vakman! Nogmaals bedankt Bjorn! 30-12-2013
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 7 uit 10
Vanochtend 30 december hebben Bjorn en zijn collega bij ons de schutting, combi betonpalen met 2 rotsbetonplaten, incl.poort geplaatst. Vooraf een offerte gevraagd welke door Bjorn uitstekend gemaakt was, overzichtelijk en liet geen ruimte over voor onduidelijkheden. In één morgen stond de schutting strak geplaatst in de tuin. Proffessionele, harde werkers. Ikzelf ben best kritisch, maar totaal geen spijt van gehad om hen de schutting te laten plaatsten! 30-12-2013
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Afgelopen weken heeft Bjorn met zijn collega bij ons de schutting geplaatst. Wij hebben dit samen met ongeveer 25 medebewoners laten doen. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit die geleverd is! Gelukkig gekozen voor deze aannemer met zeer veel ervaring en kennis! Zeker een aanrader. Bedankt Bjorn! 06-11-2013
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
Vandaag heeft Bjorn samen met Ralph 27 meter schutting Inc een poort geplaatst.de mannen waren stipt om 7:30 aanwezig en om 13:30 was de klus geklaard.vakmannen die weten waar ze mee bezig zijn ,meedenken en niks teveel is, prima prijs voor vakwerk.blij dat we voor Bjorn hebben gekozen,echt een aanrader!!!!! 28-10-2013
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 8 uit 10
Bjorn heeft afgelopen zomer samen met zijn collega een hele nette schutting geplaatst bij ons. Alles paste perfect en was mooi passend. Helaas zagen we kort erna dat er een foutje gemaakt was in 1 scherm. Hierover contact gehad en dit zijn ze zonder problemen zeer netjes op komen lossen. En dan blijkt dat bij hun de GARANTIE en SERVICE in een heel HOOG vaandel staan. Ga zo door mannen.!!!

Dirk en Danique

Hoeven
21-10-2013
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
Afgelopen week hebben Bjorn en zijn mannen bij ons in anderhalve dag ruim 100 meter prachtige schutting geplaatst (voor bovendien een scherpe offerte). Wat kunnen die mannen werken! Niet alleen snel maar ook zeer vakkundig. Door hun vakmanschap en gebruik van moderne gereedschappen en richtapparatuur, staat er nu een zeer strakke, mooi afgewerkte (binnen en buitenzijde van de schutting even fraai, zonder zichtbare bevestigingsmaterialen) en bijzonder mooie schutting! We zijn zeer tevreden over het resultaat en hebben ook al veel complimenten gekregen uit de buurt. Deze wil ik dan ook bij deze doorgeven aan Bjorn en zijn collega's. Nogmaals bedankt!

Mvg, Johanna Schreurs en Hans de Vette
28-09-2013
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
17 juli zijn door Bjorn bij ons, in Spijkenisse, 2 schuttingen(13 en 18mtr) en 2 poorten geplaatst, gecombineerd beton/bankirai.

Erg snel geplaatst, oog voor detail, goed meedenken(verloop van de schutting, plaatsing tov de waterafvoeren enz) en een scherpe prijs!

Al met al zeer tevreden!!

Bedankt voor het snelle werken Bjorn!

Succes
26-07-2013
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Op 17 juni '13 heeft Bjorn een beton-houtschutting geplaatst inclusief poort.

Wij en de buren zijn zeer tevreden over het resultaat.

Vriendelijk, snel en ook nog kwaliteit leveren.

Bjorn nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking, en ik zal je aan iedereen aanbevelen.

Fam. Dekker uit Beuningen
22-06-2013
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Op 6 juni heeft Bjorn een project in Rotterdam afgeleverd. Het betrof 10 woningen die allemaal betonschutting (rotsmotief)hebben incl poort. De heren zijn gestrt op maandag en alles opgeleverd op donderdag middag ondanks het warme weer. Iedereen was verbaasd over de kwantiteit maar zeker over de kwaliteit. Jullie hebben een fraai stukje werk afgeleverd en onze straat is zeker de mooiste qua schutting en eenheid hierin. Iedereen in de buurt komt kijken en stelt vragen over wie het heeft geplaatst, en alle lof gaat dus dan ook naar Bjorn, pascal en collega's ook namens de andere bewoners. Ik heb de foto's opgestuurd en zullen misschien wel op de site van bjorn staan binnenkort. Mochten mensen nog twijfels hebben bij deze kan ik het werk van Bjorn sterk aanbevelen. Bjorn bedankt.

Martin en Louise Hasper
Rotterdam
07-06-2013
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
Een snelle reactie, een scherpe offerte, het mee denken naar oplossingen en het snel kunnen plaatsen was voor ons de reden om de schutting door Bjorn te laten plaatsen. De schutting is prachtig en vakkundig gezet.In zeer korte tijd. Complimenten heren. Nogmaals bedankt.
Vriendelijke groet.
Joop.
02-05-2013
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 8 uit 10
Bjorn levert gewoon puik werk af en komt zijn afspraken na. Absoluut een aanrader! 25-04-2013
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
Bijna 50m schutting geplaatst met 3 poorten in 2 dagen wat een werkers en super mooi en strak . Wat een vakmanschap hebben deze mannen alles ziet er piekfijn uit. Dus voor een schutting naar Bjorn prijs kwaliteit is gewoon weg fantasties. 10-04-2013
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
Super tevreden zijn we met onze betonnen schutting geplaatst door Bjorn. Als je een mail stuurt krijg je snel een duidelijke offerte. Verder is Bjorn een leuke man die vakkundig en snel je schutting plaatst. Gewoon klasse. Nogmaals bedankt. Fam. Korsten, Venray 05-04-2013
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Vandaag hebben Bjorn en Pascal bij ons een prachtige schutting, poort en trelisscherm van bankirai met beton rand nostalgie geplaatst. Wat een vakwerk!!! Staat er superstrak bij. 1e klas materiaal gebruikt en 1e klas werk geleverd. Wij zijn super tevreden. Bjorn had direct op mijn offerteverzoek gereageerd en goede offerte geboden. Het contact verliep prettig. Ik ben erg kritisch en als iemand goed werk heeft geleverd geef ik een 8, maar onze schutting is een dikke 10. Bijna jammer dat ie buiten staat. Puik werk Bjorn, we zijn superblij met het resultaat. We hebben nu al complimenten gehad dat er vakwerk is afgeleverd. Dus die complimentenen zijn voor jullie. Nogmaals hartelijk dank en ik zal je zeker aanraden!
Yvonne
04-04-2013
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
Bjorn en maatje

echt helemaal top de schutting is prachtig geworden

allerlei prachtige extra's standaard bjorn is zeer prettig in de omgang zowel in het voortraject als tijdens het werk harde en nette werkers

ongevraagd supertip over het maken van een schuurdeel en ook zo uitgevoerd

wil je een schutting maar dan een echte mooie haal bjorn erbij

groet ed wakker
19-03-2013
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
Dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen, netjes gewerkt, zeer kundig en snel, 30 meter schutting kaarsrecht en op hele moeilijke plaats gezet! om 7 uur 's ochtends aan de deur en om half 2 kant en klaar, petje af voor het mooie werk!

Mirella Dohmen
Heerlen
14-03-2013
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 7 uit 10
In een woord super! Netjes gewerkt, mooie schutting en dat voor een mooie prijs.

Bjorn bedankt.

Mark Linders, Heerlen
14-02-2013
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
Gisteren heeft Bjorn bij ons en onze buren een nieuwe schutting geplaatst. Naast dat het offerte trajact duidelijk was, met een snelle reactie bij vragen is ook het eindresultaat super! 30-11-2012
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Vandaag schutting geplaatst door Bjorn.
Zeer geweldige kerel, werkt zeer snel en vakkundig.
Een mooie strakke schutting.
Ook geeft Bjorn advies voor de beste en mooiste construktie.
Wij zijn blij dat we hebben gekozen voor Bjorn.

Dit zullen wij zeker bij anderen aanbevelen. Bjon is top.

Kerel bedankt voor het strak plaatsen van onze schutting.

Christiaan Steur.
20-11-2012
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Ik kan niet anders dan mij aansluiten bij de voorgangers.

Zondag s'morgens Bjorn gevonden via googelen , formulier met wens ingevuld. die zelfde middag al een offerte in de mail, die week telefonisch afspraak gemaakt en de zaterdag daarop stonden Bjorn en Ad om 6.50 , volgens afspraak, op de stoep.

Door zijn snelheid en correctheid van reageren zijn we niet eens verder gaan zoeken. En net zoals bij de andere reacties hierbvoor waren ze ook vroeg in de middag al klaar. Bjorn bereidt alles fabtastisch voor in zijn werkplaats....dat bleek wel omdat ik mij een centimeter"vermeten"had!!! Met het trelliscsherm en de poort die tussen 2 huzen in geplaatst moesten worden. Ook dat is snel en vakkundig opgelost. De schutting staat "als een huis".

Wij zullen als we weer wat willen direct aan Bjorn denken. Ik ben benieuwd of hij ook vlonders en/of veranda's maakt.

Nogmaals snel, goed, vakkundig en ook nog ruimte voor een geintje!!

Bedankt!!
16-09-2012
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
In de maand augustus heeft Bjorn met zijn collega, bij ons een schutting geplaats van 31 meter lang. Gewoon geweldig de schutting staat heel goed en recht en is heel mooi afgewerkt, we zijn dik tevreden over de manier van werken en plaatsen, HEEL KUNDIG.

Ook was de schutting snel geplaats s"middags rond 2u stond hij er en ze waren om 7u s"morgens begonnen respect voor de manier van werken. Zeker een aanrader om door Bjorn de schutting te laten plaatsen, eerlijke en hard werkende man die zich aan zijn woord houd en heel goed werk leverd.

Bjorn we genieten elke dag van de schutting we zijn er heel blij mee. sucses met de volgende fam.Hanen Heerlen
10-09-2012
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 8 uit 10
Ook wij zijn zeer tevreden met het resultaat wat Bjorn en zijn collega bij ons hebben neergezet. 7.00 stonden ze voor de deur en 3 kopjes koffie en een aantal uur later stond de schutting er. Geen tijd voor wat te drinken...er werd gewerkt. Een mooie, van goede kwaliteit schutting met goede service en communicatie! Bjorn bedankt!

Jeroen en Denise, Wijchen
28-08-2012
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Ik sluit mij helemaal aan bij Kevin! Zeer tevreden, netjes gedaan en bedankt voor de snelle service! Groetjes Jasmijn 26-08-2012
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Voor ons startersproject in Loon op Zand waren we op zoek naar een geschikte leverancier die voor een goede prijs / kwaliteit verhouding bij ons de schutting wilde komen zetten. Na een lange zoektocht zijn we uiteindelijk bij Bjorn terecht gekomen. Bjorn reageerde snel op de offerte aanvraag en stelde meteen voor om te komen kijken. Hierbij gaf hij een duidelijke uitleg en liet hij veel eigen werk zien waarop de diverse mogelijkheden te zien waren. Uiteindelijk met z'n allen (13 woningen) besloten om voor de beton / hout schutting te gaan met het beton in antraciet kleur. In totaal heeft Bjorn een kleine 400m schutting gezet waar we met z'n allen heel erg tevreden over zijn. Mocht je een goede en betrouwbare leverancier voor een schutting zoeken dan ben je bij Bjorn zeker aan het goede adres.. een aanrader dus!
Bjorn, bedankt voor alle tijd en moeite die je in ons project hebt gestoken!
19-07-2012
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Ongelooflijk!
Dat is eigenlijk het woord dat de hele lading dekt.
Wij zijn lang op zoek geweest naar iemand die 18 meter hout-beton schutting kon plaatsen voor een schappelijke prijs. Bjorn had snel een offerte klaar, net als enkele anderen.

Wij zijn gaan "googlen" op al deze aanbieders, een aantal kwam er qua beoordeling slecht vanaf, die offertes konden zo de bak in. De offerte van Bjorn bleef over, hij leek niet de allergoedkoopste in eerste instantie, maar zijn offerte was wel helemaal compleet! We hebben hem gebeld en hij nam alle tijd om nog een aantal zaken uit te leggen, zodat we precies zouden weten waar we aan toe waren. Dat gaf voor ons de doorslag met hem in zee te gaan.

Op maandagmorgen 7 uur stond hij met een collega en een enorme aanhanger achter ons huis, om 11 uur stond er 18 meter schutting en konden ze alweer afreizen naar Helmond. De schutting staat spatzuiver, we zijn heel erg tevreden!

Zodra we de andere kant van de tuin willen opknappen bellen we 100% zeker Bjorn weer!
08-07-2012
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 8 uit 10
Ook wij hebben de schutting en poort laten plaatsen door Born. Perfect gedaan doet wat hij belooft en leuke gast. Kan hem alleen maar aanbevelen.
Tillie lammers
05-07-2012
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Bjorn en zijn collega moesten van beneden het land helemaal naar noord holland komen. Hij gaf snel een reactie voor offerte en kon al vrij snel plaatsen. Hij kwam in de ochtend om 7 uur en om half 10 stond de hele schutting er al met poort. Hij is een week later nog terug gekomen om iets te vervangen ivm verkeerde maat (door ons opgemeten). Na een maand bleek dat onze poort niet goed open ging vanwege het straatwerk en door stevige wind was de poort was verschoven waardoor hij niet goed in het slot viel. Ik heb bjorn gebeld en een paar dagen later is hij bij ons gekomen om dit op te lossen. Echt een goede service en kwaliteit van bjorn! Ik zou hem iedereen aanraden want je krijgt echt waar voor je geld en hij komt echt terug als er iets toch aangepast moet worden!, hij nam ons kleinigheidje bij de laatste terugkomst niet aan, een eerlijke betrouwbare jongen is het en prijsverhouding is heel goed

Fam mooldijk
02-07-2012
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Bjorn Kuiper Bouwsystemen hebben bij ons een schutting geplaatst rondom ons zomerhuisje. De schutting heeft veel verschillende hoogten maar het is een mooi strak geheel geworden. Een poort er in met slot! We hebben al veel complimenten gekregen. Zelf vind ik vooral de kleur van de palen heel mooi, het lijkt zo net natuursteen. Verder is gewerkt zoals op de offerte is afgesproken en de schutting is op de afgesproken datum binnen een dag geplaatst. Kortom wij zijn zeer tevreden!
Mariska Holtjer
15-06-2012
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 8 uit 10
Vandaag een hout/beton schutting laten plaatsen door Bjorn.Bjorn is een vriendelijke man, rustig, komt zijn afspraken na en levert kwaliteit werk. En hij heeft ons goed geadviseerd met de schutting, zodat er nu geen klein passtukken zijn maar op maat gemaakte schuttingdelen. Wij zijn heel tevreden met de schutting en zouden zeker Bjorn aanraden! 06-06-2012
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
Offerte aangevraagt afspraak gemaakt schutting is inmiddels geplaast zijn er dik tevreden mee snel en goed werk afgeleverd voor een nette prijs en alweer een offerte ingediend voor de andere kant van de tuin dus dat zegt genoeg zeer zeker een aanrader

Gr T huygen
05-06-2012
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 10 uit 10
Bij ons is geheel naar wens een schutting geplaatst. Dit is volgens afspraak op korte termijn gebeurd. Wij zijn zeer tevreden , en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen

m.v.d. linden
05-06-2012
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
als je over service praat dan geeft bjorn die pas er was een plaat hout te kort en hij komt gewoon binnen twee dagen al terug hij heeft een schuting achter en voor prachtige muurtje geplaats echt super mooi we krijgen aleen maar kloplimeten mvg riekie 05-06-2012
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
Wij hebben een prachtige schutting en poort. Zelf al onze buren hebben dezelfde schutting geplaatst, het werk is uistekend geleverd en wat voor ons belangrijk was op tijd!!.

Kortom een echte aanrader.

Gr Joost Motshagen
09-05-2012
beoordeelde Bjorn Kuiper Bouw systemen
met een 9 uit 10
Bjorn heeft een prachtige schutting geplaatst bij mij.
Hij is zeer snel en vakkundig en hij komt zijn afspraken na.
Ik ben zeer tevreden over hem,ik beveel hem zeker bij andere.

Mvg Mieke
31-05-2012
Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen